Más información

Contáctame en este formulario si deseas información más personalizada

¿Qué te interesa?


Yuzz Girona amb la creativitat!

14 junio, 2011 19:18 | POSTED BY Anna Freijomil
El proper dia 5 juliol de 19.00h a 21.00h impartiré una sessió d’Artteràpia i Coaching creatiu als joves més emprenedors del Yuzz de Girona!
La sessió està orientada fomentar el treball en equip, la creativitat i un acompanyament psicoemocional de les persones emprenedores, amb dues eïnes: Artteràpia i Coaching.
Treballarem els següents objectius:
  • Introducció; El camí d’emprendre, és un camí ple d’emocions
  • Exercicis per a fomentar el treball en equip; socis, col·laboradors…i les relacions personals i professionals
  • Motivant per a la creativitat e innovació (marca personal)
  • Perdent la por i compartint les emocions d’emprendre
  • Potenciant una actitud positiva, visualitzant el nostre futur
 
 

Yuzz és un concurs promogut per la Fundació Banesto que busca joves d’entre 18 i 30 anys amb talent i idees de projectes amb base tecnològica.

Aquestes persones:

1. Rebran durant sis mesos (febrer a juliol 2011) una potent formació per a emprenedors de base tecnològica (a càrrec d’experts locals i nacionals amb projecció internacional).

2. Optaran a premis locals:

  • El Parc Científic i Tecnològic de la UdG ofereix al primer classificat a nivell local incubar el seu projecte a l’oficina d’ús compartit (co-working) de l’edifici Narcís Monturiol, durant els 6 primers mesos següents a la designació del projecte primer classificat, sense cost, i amb accés a tots els serveis que actualment s’ofereixen als usuaris del Parc.
  • CINC ofereix als participants classificats en segon i tercer lloc, un espai de treball on desenvolupar el seu projecte, amb la millor imatge i serveis. CINC és l’espai de treball i trobada més dinàmic i flexible de la ciutat, situat al cor de Girona on l’emprenedor gaudeix dels serveis més professionals i conviu en un ambient empresarial de primer nivell.
  • El Grup CINC premia amb assessorament empresarial durant els primers sis mesos en les àrees comptable, fiscal, laboral, mercantil i jurídic, tant en la constitució de l’empresa com a la seva posada en marxa pels tres primers classificats.
  • L’Ajuntament de Girona ofereix a tots els participants assessorament per a la creació d’empresa a través de Girona Emprèn.

 

3. Optaran al premi global:
Els dotze millors participants a nivell global seran premiats amb un viatge de cinc dies a Silicon Valley, bressol de l’emprenedoria amb base tecnològica, amb un programa interessantíssim per complementar la formació adquirida.

Està impulsat a nivell local per l’Ajuntament de Girona, amb la coordinació per part de l’AENTEG (Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona), la participació del Consell Comarcal del Gironès i la Cambra de Comerç de Girona, i la col·laboració del Parc Científic i Tecnològic de la UdG i el Centre Internacional de Negocis de Catalunya (CINC), que contribueixen amb els premis per als tres millors participants locals.

Comments are closed.